Over ons

Los Che is een authentiek Argentijns restaurant. Het restaurant wordt gerund door Carlos en Gaby. Carlos heeft meer dan 20 jaar in Argentinië gewoond. Gaby is geboren en getogen in Argentinië.

Er wordt veel aandacht besteed aan ons vlees dat rechtstreeks uit Argentinië komt en bereid wordt op een houtskool grill. Ook wordt ons vlees niet gemarineerd of voorgebakken, waardoor u de pure smaak van het vlees kunt proeven.

Het vee loopt vrij rond in de uitgestrekte pampa's en doet zich tegoed aan het overvloedige, malse gras.

Groeihormonen zijn absoluut uit den boze in Argentinië; alles is 100% puur natuur!

De menukaart is zeer gevarieerd; u kunt onder andere een goede hamburger van de eigen keuken tot delicatessen zoals zwezerik en kreeftstaart vinden.

Tevens hebben wij een uitgebreide wijnkaart die uw gerechten uitstekend begeleiden, ook ons Argentijns bier genaamd Quilmes is een aanrader. Bij de koffie schenken wij de Argentijnse likeur genaamd Legui.

Ons personeel staat graag klaar voor al uw vragen en opmerkingen, wij hebben service hoog in het vaandel staan. 

Naast het restaurant doen wij ook aan catering. Wij komen graag koken bij uw bedrijf of bij u thuis. Ook hebben wij een fabriek die zich bezig houdt onder meer met het produceren van empanada’s (Argentijnse deegpasteitjes) die wij ook leveren aan groothandels en restaurants. 

Reserveren is over het algemeen niet nodig, wel gewenst, vooral als u met een groep langskomt.